Profilprodukter – effektivt sätt att sprida ditt varumärke

Profilprodukter är ett otroligt prisvärt och smidigt sätt att stärka och bygga upp ditt varumärke på. Med reklampennor med din logo tryckt som sprids över hela Sverige under en lång tid framöver så kommer ditt företag att synas och spridas bland både mottagarna och dess omgivning. Innan de till och med kanske hittar nya ägare där de fortsätter sitt arbete med att öka kännedomen om varumärket. Vilket gör att ditt företag blir allt mer välkänt. Och den marknadsföringen är väldigt prisvärd samtidigt som den nästintill aldrig slutar. Det är briljant!

Denna taktik passar både små som stora varumärken. Desto mer produkter du delar ut, desto fortare når du så många som möjligt på platser över hela Sverige.

Visst kan man lägga ut annonser, och marknadsföra sig på sociala medier överlag. Men tänk på hur många du måste konkurrera med på ett och samma ställe, och hur mätta konsumenterna är på reklam. Det känns ju som att det är reklam jämt på tv:n. Och sociala medier hinner man inte komma ut på innan man är fullproppad med en massa reklam från alla möjliga håll. Pennor däremot är vi alltid i behov av.

Med profilprodukter når du kanske dessutom folk som du kanske inte skulle nå ut till via sociala medier. Tro det eller ej, men alla har inte sociala medier. Och med exempelvis reklampennor så ger du en gåva samtidigt som du marknadsför ditt varumärke och den nya ägaren till pennan visar upp den för allmänheten. Ge och ta! Det känns väl mycket roligare än att bara bli fullproppad med reklam överallt?

Vi vet väl själva hur vi väljer att scrolla förbi reklamen på sociala medier. Medans en penna är användbar precis överallt och när som helst. Och framförallt länge! Hur mycket bättre kan det bli? Det går nog faktiskt inte att bli bättre.