Vilken mängd ska jag beställa?

Är du osäker på hur många reklampennor du ska beställa till volymen som du tror kommer att gå åt? Fundera på vad du kommer att använda pennorna till. Ska du både ha pennor på arbetsplatsen och till att dela ut i mängder på mässor så lär det gå åt en del. Men ska du bara ha dem på arbetsplatsen eller på något mindre event så kommer det inte gå åt i samma volym. Hör gärna med oss så kan vi säkert komma fram till en lämplig mängd tillsammans som passar dig och ditt företag.

Annars kan du använda första beställningen som ett test för att till nästa gång ha mer koll på hur mycket det går åt. Skulle det bli lite för mycket så lyckas ni säkert dela ut pennorna ändå.

Men precis som med allt annat så har dessvärre även pennor ett bäst före datum, så man bör beställa en mängd som man uppskattar går åt på cirka nio månader så pennorna inte hinner passera bäst före datum innan de kommer till användning.

De som börjar närma sig sitt bäst före datum kan vara lämpliga att ha kvar på arbetsplatsen och alltså inte dela ut till kunder eller andra mottagare. Inte för att pennorna helt plötsligt slutar fungera när de passerar bäst före datumet, eller överhuvudtaget nödvändigtvis blir det minsta dåliga. Men för att man vill säkerställa att pennorna lever kvar så länge som möjligt och inte krånglar hos mottagaren av pennan, man vill ju inte skapa dålig stämning hos mottagaren som ska sprida ditt varumärke. Man vill såklart sprida sitt varumärke samtidigt som man gör mottagaren nöjd med pennan.

Men det är som sagt egentligen inget fel på pennorna, så om några mot förmodan skulle hinna passera sitt bäst före datum- ha kvar de för användning på arbetsplatsen i förhoppningsvis många år framöver.