Bästa gåvan att dela ut på mässor och events

Vad kan vara smidigare att ta med sig för att dela ut som gåvor på mässor och liknande där man med sitt företag ska hålla till i sin monter, än reklampennor?

Pennor är väldigt smidigt att ta med i större i mängder och är framförallt väldigt användbart av de flesta på en mässa. Dessutom så är det en produkt som mottagaren kan använda sig av lång tid framöver. Vilket gör att många fler än endast mottagaren kan komma i kontakt med pennan. Kanske byter den även ägare längre fram. Brukar vara en väldigt tacksam produkt då den är användbar.

Visitkort och godis i all ära. Vilket är två populära produkter som man ofta kan se liggandes i en monter på en mässa eller andra typer av events och som delas ut flitigt.

Godiset äts allt som oftast upp på plats och dess papper kastas därefter i en papperskorg som också är på samma plats. Vilket inte gynnade företaget något. Mer än att någon fick sig en välsmakande godis vill säga. Visitkort finns det givetvis en del som sparar men de allra flesta som inte direkt är genuint intresserade av det företaget har att erbjuda kastar även dessa om inte på en gång så åker de ner i väskan eller fickan för att kastas senare när ingen ser. Dessutom, får man inte visitkortet i handen och inte vågar säga – nej tack så är det ofta inget man är sugen på att ta själv. Visitkort är därför inte heller det bästa alternativet för att marknadsföra sig.

Pennor är alltså den mest användbara och uppskattade produkten hos mottagaren och är det bästa valet för företaget i marknadsföringssyfte och som fungerar långsiktigt. Smidigt, ekonomiskt och bra för företaget.

Genom att delta i många mässor och events får man fort ut pennor till många människor och olika områden.