Information om reklampennor

Du har förmodligen en hel samling av pennor i ditt hem eller på kontoret i alla möjliga olika utföranden som bläck, blyerts, kulspets o.s.v. Något som du förmodligen också lagt märke till eller i alla fall gör nu är att säkert mer än hälften av dem är pennor med tryck. Helt enkelt reklampennor som du fått som gåvor på mässor eller direkt av företagen när du varit på hos dem.

Det kan också vara så att du plockade på dig ett par reklampennor från exempelvis din mor och far när du flyttade hemifrån första gången eller liknande. Det är nämligen väldigt ofta som en och samma penna byter ägare, ofta fler än en gång också. Och några av dina pennor har du säkert haft i mer än 5-10 år. Förstå vad länge företagen och deras varumärke då lyckats synas genom sina pennor runt om i olika hem!

Du blir påmind om företaget varje gång du ser pennan med dess logo, vilket är företagets syfte. Kanske blir du när du får pennan nyfiken på att veta mer om företaget och vad de gör och sätter dig därför och googlar på det. Och vid senare tillfälle kanske du är i behov av något som ett av företagen på pennorna erbjuder, och tack vare logon på pennorna så väljer du just ett av dessa företag.

Allt detta gör att reklampennorna är den absolut mest effektiva och prisvärda profilprodukten att använda sig utav i sitt företag, och som förmodligen når personer och platser som ni kanske inte skulle nå på de sätten som ni vanligtvis marknadsför ert varumärke på.

Det är väl inte heller speciellt ofta man har möjlighet till att marknadsföra sig under så pass lång tid som pennor lever kvar och speciellt inte till det priset. Helt briljant och svårt att slå!