Välj bra kvalitet för att få bästa resultat

Beställ hellre reklampennor med lite bättre kvalitet än att du snålar in på några få kronor och därmed förlorar kvalitet på grund av det. De där kronorna kan vara en väl vald investering. Och med tanke på hur länge den här typen av marknadsföring håller så är det värt varenda krona du lägger på det faktiskt.

Vi alla kan nog säkerligen minnas minst en gång i våra liv hur irriterade vi varit över en penna som inte håller standarden när vi verkligen behöver den, och som då åkt rakt ner i soporna. Det är inget man vill att andra ska behöva uppleva, och speciellt inte med ens egna varumärke tryckt på den!

För några kronor extra får du kvalitet, flera års lång marknadsföring och glada mottagare av pennorna för pengarna. Det sista du vill är ju såklart att mottagaren ska tröttna på pennan som håller låg kvalité och kasta den rakt ner i soporna på en gång. Det gav varken bra eller långsiktig marknadsföring. Eller överhuvudtaget en glad kund eller potentiell kund.

En penna av bra kvalité kan hålla långt efter att dess bäst före datum passerat d.v.s. många år framöver. Dessutom sägs det att pennor ofta byter ägare under sin livstid, upp till hela 7 gånger. Då förstår du lika väl som tsreklam vikten av att leverera kvalitet va? Pennan stöter hela tiden på nya omgivningar att fortsätta sprida varumärket till och då är det viktigt att pennan håller så länge som möjligt för att kunna fortsätta med det.

Sedan vet vi ju alla att en penna som håller, lätt kan bli ens bästa vän som används hemma, följer med i väskan och på möten o.s.v. För visst är vi fortfarande flitiga användare av pennor!

Obs! är du en miljövän så finns det även pennor som fyller dina önskemål och som håller hög kvalitet.