Få med allt nödvändigt på pennorna

Självklart är det inte bara pennor – du kan givetvis få alla nödvändigheter tryckta på dina pennor. Ja, trots den lilla ytan. Du kan till exempel välja att trycka:

  • Företagets logo
  • Företagets telefonnummer
  • Företagets adress
  • Företagets webbadress
  • Ett budskap
  • Ett rim eller ordspråk som speglar ert företag
  • Företagets öppettider

Dock är en rekommendation att man bör tänka på att inte trycka allt för mycket text på en och samma penna då texten då måste vara mindre desto mer det ska få plats med på den. Håll dig gärna till två eller tre tryck för bästa resultat och för en tydlig storlek på trycket som de flesta enkelt kan se.

Man vill ju nämligen att ögonen ska dras mot det viktigaste och något specifikt, låt säga ditt företags logo som kanske är viktigast att marknadsföra. Och dessutom så är det ju en klar fördel att det syns klart och tydligt på lagom avstånd utan att man ska behöva läsa väldigt nära och noga för att lyckas se allt som står i den lilla texten. Då förloras ju poängen, då så många som möjligt ska se och lägga märke till trycket i ögonvrån, och varje gång pennan används. Blir lätt att man inte läser alls om det blir krävs för mycket ansträngning.

Ett exempel på hur det kan se ut är att trycka sitt varumärkes logo på ena sidan och sin webbadress på andra sidan. Loggan kanske gör en nyfiken och webbadressen gör det enkelt att smidigt kunna söka upp företaget för att läsa mer. Exempel två är att trycka loggan på båda sidor så att det syns hur än personerna som får pennorna placerar dessa. Vill du absolut ha med allt trots tipsen ovan så är ingenting omöjligt, det ordnar vi! Det är ju såklart du som ska bli nöjd och det är ditt företag det ska spegla.